• !BELANGRIJKE CORONA UPDATE! De bal ligt weer stil

  15 dec 2020 Beheerder
 • Bal ligt weer stil
 • Beste leden, ouders, vrijwilligers en iedereen die onze vereniging en het basketbal een warm hart toedraagt,

  Het zal jullie niet zijn ontgaan. Helaas heeft het kabinet op maandag 14 december de vergaande maatregelen moeten nemen om ons land tot minimaal 19 januari in ‘lockdown’ te brengen.

  Het gevolg van dit besluit is dat we als vereniging met ingang van dinsdag 15 december al onze trainingsactiviteiten moeten stopzetten. Spijtig, maar onvermijdelijk om uit de situatie te komen, waarin het coronavirus zich momenteel nog steeds razendsnel verspreid.

  Toen eerder het aantal besmettingen aan het afnemen was, hadden we nog goede hoop dat we begin 2021 het normale traniningsprogramma en misschien zelfs een aantal competities konden hervatten. We waren hier op de achtergrond zelfs met de Nederlandse Basketbal Bond al mee bezig. Helaas zijn de cijfers de laatste weken echter juist weer exponentieel gaan oplopen en is het op dit moment dan ook onduidelijk of en zo ja wanneer er weer iets kan.

  Ondanks dat we wederom een spannende en een gekke periode ingaan, wil ik iedereen namens het bestuur fijne feestdagen toewensen en hoop ik nog steeds elkaar op niet al te lange termijn weer in de sporthal te kunnen ontmoeten.

  Let op jezelf en op elkaar!

  ‘Samen winnen we van het coronavirus’

  Namens het bestuur,

  Jochem Somers